De Jori Tigra: alle stofkwaliteiten aan de voordeligste prijs!

Een sofa die Italiaanse flair weet te combineren met subliem zitcomfort? Een onmogelijke opgave zegt u? Dan moet u uw blik eens laten glijden over de strakke vormgeving van de Tigra. En u neervlijen op zijn perfect ondersteunende kussens. Met zijn vaste of traploos verstelbare hoge of lage armleggers kunt u extra zitplaatsen creëren. Tigra past op en top bij het interieur dat een jonger publiek voor ogen heeft. Een groot voordeel daarbij is de keuze uit een groot aantal elementen. Die zorgen voor een optimale integratie in zowel kleine als grotere ruimtes. De afneembare hoezen zijn dan weer handig voor gezinnen met kinderen. En tenslotte, om dit iconisch model helemaal onweerstaanbaar te maken voor zoveel mogelijk van uw klanten, worden alle Tigra-uitvoeringen in stof nu tijdelijk aangeboden aan de voordeligste stofprijs (categorie F1a).

Goed om te weten: Jori-stoffen beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle (van zeer fijn geweven, fluweel aanvoelende tot grof geweven) zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, kleurecht en gaan een leven mee.

Zo stelt Jori het op zijn website, en we zouden het zelf niet beter kunnen zeggen. Kom naar de showroom en vraag naar de voorwaarden. Geldig tot en met 31 december 2018!