Bekaluxe lattenbodem

De Bekaluxe lattenbodem

De Bekaluxe lattenbodem beschikt over bijzondere eigenschappen die je een hoogwaardig comfort garanderen. Deze bodem heeft 42 latten (van 25 mm) per ligvlak met een uniek ophangingssysteem.
De gelijkmatige drukverdeling over het gehele ligvlak zorgt voor een goede uitlijning van de ruggengraat, spieren en gewrichten.

De gelaagde beukenhouten latten zijn per drie gemonteerd voor een duurzame veerkracht. Deze flexibele latten volgen perfect de vorm van jouw lichaam en staan garant voor een groot dragend oppervlak. De Bekaluxe zorgt voor een maximale ventilatie. Elke middenste lat staat iets hoger dan de aangrenzende latten. Wanneer het slaapsysteem niet belast wordt, wordt de matras lichtjes opgetild en aan de onderzijde goed verlucht.

De latten hebben een verende ophanging door de extra flexibele lathouders. Deze lathouders zijn vervaardigd uit de duurzame kunststof TPE-E (Hytrel®) en garanderen een optimale flexibiliteit en blijvende veerkracht. Ze reageren door hun driedimensionale veerkracht op iedere drukverandering. En vangen zo jouw lichaamscontouren en -bewegingen perfect op.

De Bekaluxe is uitgerust met overkragende lathouders. Dat betekent dat de latten tussen de twee bodems soepel in elkaar overlopen, waardoor er in een tweepersoonsbed geen harde middenzone is. Daardoor lig je over de hele breedte even comfortabel. Het systeem staat dan ook garant voor een comfortabele bewegingsvrijheid aan elke kant van het bed.

 

Beka